Vijvers

Water in de tuin geeft voor veel mensen rust in de tuin. Wilt u een mooie vijver in uw tuin, of wilt u liever een kleine sierlijke waterpartij? Schoo Tuinen verzorgt het allemaal.

De aanleg van een vijver is iets meer dan het graven van een gat in de tuin met een lap vijverfolie op de bodem. Maak een goed plan en bekijk de mogelijkheden. Of u nu een strakke moderne vijver wilt, of juist een natuurlijke vijver, of bijvoorbeeld een koi vijver, met onze ideeλn en een goede communicatie ontwerpen we samen een prachtige vijver. Schoo Tuinen realiseert vakkundig de vijver van uw keuze.

Wilt u graag water in uw tuin, maar heeft u weinig plaats of wilt u geen vijver, dan zou u kunnen kiezen voor een waterornament, waterloop of waterval. Dit geeft ook de nodige rust en een natuurlijk uitstraling in uw tuin, omdat u met meerdere materialen speelt en u een bewegend gedeelte in uw tuin heeft. Met onze ervaring maken wij een waterpartij die aan uw wensen voldoet. Of het nu groot, klein, zwaar of licht moet zijn, wij geven u advies en realiseren de waterpartij die bij u past.

alt  alt
alt  alt
alt  alt