Verlichting

Tuinverlichting heeft zowel een praktische als decoratieve functie. Het is belangrijk dat de vorm van de verlichting past bij de architectuur van de woning en de tuin. Een modern huis vraagt om verlichting met een moderne vormgeving. Bij een nostalgische woning passen de klassieke lantaarns uitstekend.

Praktisch is tuinverlichting bij het verlichten van onder andere paden en trappen. Goede verlichting bij de voordeur kan een inbreker afschrikken en een bezoeker verwelkomen. Voor elk doel is er een ander soort verlichting beschikbaar.

Schoo Tuinen beschikt over een ruim assortiment aan tuinverlichting en alles wat erbij komt kijken. Schoo Tuinen werkt ook met tuinverlichting dat automatisch aan en uit gaat zodat u de gewenste branduren kunt instellen ook hiervoor neemt Schoo Tuinen al het werk uit uw handen. En wij zorgen voor een goede aansluiting en de gewenste brand uren. Als het gaat om inbouw spotjes lantaarns muren wandlampen spots led verlichting noem het maar op Schoo Tuinen is het adres daarvoor.

Met de juiste mensen wordt het snel en zorgvuldig naar uw wens aangelegd, van het leggen van een kabel tot het wegwerken en aansluiten van de verlichting.

alt
alt  alt


alt
alt