Een Gedegen tuinontwerp is een basis van mooie tuin

U denkt na over een nieuwe tuin? Laat Schoo tuinen uw tuin ontwerpen. Wij zetten uw ideeŽn om in een overtuigend tuinontwerp.

Aan een mooie tuin gaat iets wezenlijks vooraf. Wat dacht u van het tuinontwerp bijvoorbeeld? Zonder gedegen ontwerp geen tuin, vinden wij van Schoo tuinen. Het tuinontwerp ligt eenvoudigweg aan de basis van uw tuin. En daarom ontwerpen wij tuinen. Schoo tuinen komt vrijblijvend bij u langs en luistert graag naar uw wensen en plannen, Samen met de ideeŽn van Schoo tuinen komt er vervolgens een schets uitrollen geheel kosteloos. Er wordt een nieuwe afspraak met de klant gemaakt voor een toelichting en eventuele aanpassingen. Op basis hiervan werkt Schoo tuinen het ontwerp verder uit totdat er een definitief ontwerp op papier staat geheel naar uw wensen.

Schoo tuinen weet van tuindromen echte droomtuinen te maken!

We werken met een vaste tuinontwerper, die over zeer veel ervaring beschikt. We creŽren in ons tuinontwerp duidelijke zichtlijnen, zorgen dat alles op de goede plek komt, maken een praktische indeling en denken goed na over de beplanting. Immers, uw tuin moet van januari tot december vriendelijk ogen.

alt alt