Schuttingen

Schuttingen zijn er in vele soorten en maten. Dan moet u denken aan houten schuttingen zowel hardhout als geοmpregneerd hout, betonschuttingen, koks schuttingen, trallie schuttingen, ijzeren hekwerken natuurlijken afscheidingen enzovoort.

Schoo Tuinen plaatst alle soorten schuttingen met grote vakkundigheid. Een schutting is beeldbepalend en moet bij uw tuin en uw smaak passen. Daarom kunt u er ook voor kiezen om een schutting geheel op maat te laten maken. Dat houdt in dat elk schutting deel even groot is en die wordt geheel op maat gemaakt.

Als u uw schutting door ons laat plaatsen, heeft u er gegarandeerd vele jaren geen omkijken meer naar. Wij geven ook advies hoe u uw schutting als nieuw kunt houden, doormiddel van de juiste beits of verf te behandelen.

FSC Hout

Alle hout soorten die Schoo Tuinen verwerkt is milieubewust en voorzien van het keurmerk FSC houtproducten. Klik op het FSC logo voor meer informatie.

Wilt u meer informatie, of wilt u een afspraak maken, neemt u dan contact met ons op via deze site. Wij staan graag voor u klaar.
alt  alt
alt  alt


schutting

schutting