Gazon (Kunstgras)

Gazon in uw tuin , steeds meer mensen kiezen voor een klein grasveldje in de tuin. Een stukje gazon in uw tuin geeft uw tuin gelijk meer kleur en verhoogt de sierwaarde. Het aanleggen van een gazon kent ook weer veel verschillende mogelijkheden. o.a. het inzaaien van een gazon dit is de goedkoopste optie maar niet de snelste, het inrollen van graszoden met daarin ook weer verschillende soorten grassen. En het nog niet zo bekende kunst gras.

Veel tuinbezitters geven tegenwoordig de voorkeur aan graszoden. Het wachten tot een ingezaaid gazon is dichtgegroeid en daarmee gebruiksklaar, duurt veel mensen vaak te lang. Graszoden zijn daarentegen na enkele weken/dagen vastgegroeid en dan is het gazon of speelveld klaar.

De grasrollen waarmee Schoo Tuinen werkt is een grasrol van 3 soorten gras gemengd en in de grasrol is een mollengaas verwerkt dit verminderd eventuele mollen die in uw gazon komen. Het inzaaien van grassen doen wij natuurlijk ook, het vergt wel meer geduld dat u er gebruik van kan maken en dat brengt de mensen van nu toch eerder te kiezen voor graszoden. Dit voor een sneller resultaat en u kunt het eerder gaan gebruiken.

Ook het onderhoud van een bestaand gazon nemen wij onder onze hoeden. Alle gazon die door ons worden aangelegd geven wij ook een aantrekkelijke onderhoudscontract bij vraag naar de voorwaarden.

alt  alt
alt  alt