Beplanting

Een tuin is niet af zonder beplanting. Juist de beplanting is een belangrijk aspect in uw tuin. Met een goed doordacht beplantingsplan komt uw tuin nog meer tot zijn recht. Schoo Tuinen komt graag bij u langs om samen met u een beplantingsplan op te stellen. Met een beplantingsplan wordt er natuurlijk gelet op de staanplaats de groeiwijze kleur en grondsoort, dit alles heeft van groot belang voor de beplanting.

Vanwege allen kleuren van de planten en de groeiwijze van de planten krijg de tuin meer kleur en diepte. Een beplantingsplan geeft een gedetailleerd overzicht van alle bomen, heesters, vaste planten, klimmers in een tuin.

Het is overigens ook goed mogelijk dat Schoo Tuinen een nieuw beplantingsplan te laten opstellen voor (een deel van) uw bestaande tuin. In het plan kan dan zowel bestaande als nieuwe beplanting een plek krijgen.

Schoo tuinen kan voor de levering zorgen; u kunt ook zelf mee naar een onze kwekers. Het is ook mogelijk om zelf de beplanting te plaatsen, Schoo Tuinen levert graag goede mooie kwaliteit planten aan zijn klanten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

alt

alt  altalt
alt