Bedrijven

Ook bedrijfsterreinen hebben onderhoud nodig want uw aanzicht van uw pand is ook gelijk uw visitekaartje. Of het om een groot of een klein terrein gaat bij ons bent u aan het juiste adres om uw bedrijfstuin door ons aan te laten aanleggen, onderhouden of renoveren.

Schoo Tuinen zorgt ervoor dat al uw werk uit handen wordt genomen, en het terrein er netjes en verzorgt uit ziet. Zodat potentiŽle klanten en het personeel in de pauze of bij aankomst door een prachtige verzorgde tuin loopt. Om dit te realiseren is er natuurlijk een goed plan voor nodig. Daarom komt Schoo Tuinen vrijblijvend bij u langs om u een plan/contract op te stellen die speciaal gericht is naar uw wensen en eisen, en die bij uw bedrijf past.

Naast de bedrijven staat Schoo Tuinen ook klaar voor gemeente`s overheid, project ontwikkelaars, architecten, en anderen grootschalig bedrijven/ instellingen.

Natuurlijk geld hiervoor een voordeliger tarief, vraag naar de voorwaarden.

Mocht u verder nog informatie willen hebben over dit onderwerp dan kunt u contact met ons op nemen, dan staan wij u zo spoedig mogelijk te woord.

bedrijfstuin