Balkon / Dakterrassen

Op deze pagina geven we informatie over uw dakterras: over de regels, de realisatie en de inrichting.

Schoo Tuinen is een bedrijf dat kennis heeft in het leefbaar maken van daken. Naast dakterrassen levert Schoo Tuinen dakbedekking, groendaken, inrichting en daktuinen. Als u de vergunning heeft voor het aanleggen van een dakterras regelen wij de aanleg en de inrichting.

Onze opdracht: De beste en mooiste dakterrassen aanleggen. Dat maken we waar door alle zorgen rondom de aanleg en inrichting over te nemen. Dakterrassen aanleggen is een vak apart, wij brengen de ervaring in die hiervoor nodig is.

Strak vormgegeven, modern, romantisch, knus voor iedere balkontuin kunnen wij de juiste uitstraling geven.

balkontuinen zijn anders de normale tuin. Deze tuinen moeten doorgaans aan totaal andere eisen voldoen. Het werken met hout- en/of staalconstructies zorgen vaak voor een verrassend resultaat. Doorgaans worden, om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten, de verschillende elementen speciaal op maat ontworpen en gemaakt door ons.

Bloembakken, tuinmeubelen, tuinhuisjes, verlichting, etc... zijn stuk voor stuk onderdelen die een zeer beslissende rol spelen bij de uitstraling van een dak- of balkontuin.

alt alt